FAMILJER PÅ ÄVENTYR

SVT söker långseglarfamilj till populär tv-serie

Familjen Hammarberg blev ”Seglarna” med hela svenska folket när sista delen av deras världsomsegling skildrades i tv-serien Familjer på äventyr under förra våren. Nu söker SVT en ny seglarfamilj till tredje säsongen av samma programserie. 

Familjer på äventyr är en dokumentärserie om svenska familjer som på ett eller annat sätt har lämnat vardagen i Sverige för att följa sina drömmar. Familjen Hammarberg, som seglat runt jorden med sin segelbåt Mary af Rövarhamn, var en av fyra familjer som skildrades i den första säsongen av SVT-serien som visades under våren 2015.

Vi såg tv-programmet som en möjlig att få lite proffsigt filmmaterial från resan.Men det var också spännande att se hur teve blir till, säger Linda Hammarberg till Svenskalangfardsseglare.se.

SVT går nu ut och efterlyser en ny seglarfamilj till tredje säsongen av den populära tv-serien. Trots att man bara bara kommit halvvägs in i den andra säsongen. Den här gången är de ute efter någon som är på väg ut i världen, snarare än på väg hem som familjen Hammarberg var. Programmet kommer spelas in under sommaren och hösten.

Känner du någon familj som planerar att kasta loss nu sommar, eller är du rent av själv på väg med dina barn. Då får du gärna kontakta Jakob Jonas på produktionsbolaget Art 89. Tel 076-392 0797 eller e-post jabob.jonas@art89.se.

Läs mer om tv-serien här: http://www.svt.se/familjer-pa-aventyr/

Posted in Äventyr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>