magnus

Blixtinsatt föredrag med Magnus Reslow

Uppdaterat 160130

Ensamseglaren Magnus Reslow är på tillfälligt besök hemma i Malmö och vi har fått chansen att arrangera ett blixtinsatt föredrag med honom 1 februari på Bishops Arms vid Savoy i Malmö. Magnus Reslow är bland annat känd som mannen som försvann på Atlanten i höstas men som efter 85 dagar till sjöss seglade välbehållen in i hamn på Las Palmas i sin 20 fots Havsfidra. Kom och lyssna på vad Magnus har att säga om detta äventyr – och andra han tidigare varit ute på. Han lovar att hålla låda om ”champagne-segling på öl-budget”.

Magnus håller föredraget för att finansiera sin flygbiljett ner till sin älskade Nymue IV på Kanarieöarna och därför blir det obligatoriskt med ett bidrag på mellan 50 – 80 kronor till Magnus beroende på hur många som kommer. Betalning sker kontant på plats. Föranmälan är dock nödvändig för att vi ska veta hur många som kommer. Platserna är begränsade så agera snabbt för att säkerställa en plats.

Bishops Arms kommer att erbjuda en meny som man kan förbeställa mat ifrån. Denna kommer att läggas ut på denna sida under helgen.

Anmäl er närvaro på evenemangets sida på Facebook här eller genom att skicka ett mail till info@svenskalangfardsseglare.se. Glöm inte ange hur många ni är som kommer.

Vi vet att framförhållningen med detta evenemang är kort. Vi tycker dock själv att chansen att få lyssna på Magnus var för spännande för att tacka nej till. Vi hoppas ni känner det samma!

 

Vad: Föredrag med Magnus Reslow

När: 1 februari, 19:30

Var: Bishops Arms, Savoy, Malmö

UPPDATERAD INFO

Vi har nu fått de maträtter Bishops Arms vill att vi väljer mellan. För att allt ska gå så smidigt som möjligt under kvällen så beställ maten så snart som möjligt på mailen bishops.malmo@elite.se. Skriv att det gäller seglarträffen på måndag kväll.

Tänkt på att vi får abonnera matsalen för evenemanget helt utan kostnad så beställ gärna något att äta. Annars finns det förstås mycket gott drickbart att beställa i baren. Även alkoholfria alternativ.

Bishops Burger med ost, bacon och Pommes Frites 185:-
Fish & Chips med majonnäs 195:-
Whiskymarinerade Revben (300g) med Coleslaw och Pommes Frites 195:-
Toast Skagen med Grillat Bröd (liten) 115:-

 

Posted in Artiklar and tagged , , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>