10922578_863458457057718_8194779919881631567_o

Stort intresse för pub-kväll

 

Årets första pub-kväll i Malmö ser ut att kunna bli en av de mest välbesökta sedan Svenska Långfärdsseglare drog igång träffarna för drygt tre år sedan. Träffen anordnas i kväll på Bishops Arms / Savoy i Malmö och i nuläget har 16 personer anmält att de kommer att närvara. Bland deltagarna finner man världsomseglare, kanalfarare, drömmare och sådana som står i startgroparna för att ge sig iväg. Med andra ord ett utsnitt av medlemmarna i Svenska Långfärdsseglare.

Ännu är det inte för sent att anmäla sitt intresse. Gå in och läs om evenemanget på Facebook eller dyk helt enkelt upp i kväll. Vi finns på plats från 19.30.

Pub-kvällarna i Malmö anordnas lite då och då så kan du inte medverka i kväll så kommer det säkert snart ett nytt tillfälle. Håll utkik på Svenska Långfärdsseglares Facebook-sida.

Tycker du det är för långt att åka till Malmö för att snacka segling under en pub-kväll? Varför inte anordna en pub-kväll där du själv bor? Det står fritt för vem som helst att arrangera en pub-kväll. Hör bara av er till oss som arbetar med Svenska Långfärdsseglare så hjälper vi till med det praktiska. Lämpligast är att kontakta oss på Facebook-sidan – antingen med ett meddelande eller ett inlägg på sidan.

Posted in Artiklar and tagged , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>