Magnus Reslow

Därför ändrade Magnus sin destination

Vi är många som drog en lättnandes suck när vi fick höra att den saknade långseglaren Magnus Reslow kommit fram till Las Palmas efter 85 dygn till havs. Nu berättar han i en kommentar här på Svenskalangfardsseglare.se varför resan tog så lång tid, och varför han ändrade sin destination.

”Jag är ledsen att jag orsakat oro bland släkt och vänner. Orsaken till att jag gick till Kanarieöarna istället för Gibraltar är att jag hade otroligt dåligt väder runt hela Portugal. Gjorde ingen framfart alls.Var så nära som 80 sjömil till Gibraltar när jag bestämde mig för att gå till Las Palmas istället. Hade 2 knockdowns utanför Portugal som slet av både topplanterna och radarreflektor. Var rädd att inte synas i den täta fartygstrafiken i Gibraltar-sundet. Jag mår alldelles utmärkt själv, förutom en spricka i höger hand som jag fick när jag tappade balansen i dåligt väder.

Med vänlig hälsning Magnus Reslow S/y Nymue”

Vi tackar för den förklaringen, och hoppas på att få höra mer om Magnus äventyr lite längre fram. Slutet gott, allting gott.

Posted in Artiklar, Långfärdsseglare and tagged , , , , .

3 Comments

  1. Hej! Ställer gärna upp för en intervju för att klargöra varför jag gjorde denna segling.Förstod att släkten skulle bli orolig,men inte att jag skulle bli efterlyst av Interpol. Med vänlig hälsning Magnus Reslow

    • Hej Magnus, Det tror jag många skulle uppskatta. Föreslå gärna en tid när du är anträffbar, så ringer jag upp. Allt gott, Linda

  2. Hej Magnus, hoppas att allt är bra. Det var ju en väldans kursändring, men å andra sidan så ligger du bra till för Karibien nu. Bästa hälsningar Per Brask. Ps: Du ”drog iväg” från Lagunen i en väldans fart, hann inte vinka av dig. Ds

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>