n0ltvyksa6i9bfjrwbcj

Fem NMEA-utmärkelser till Garmin

Garmin har fått omnämnandet att vara det mest erkända företaget inom marinelektronik av National Marine Electronics Association (NMEA) vid 2015 NMEA Convention i Baltimore. Garmin utsågs även till årets tillverkare och fick utmärkelser i fyra produktkategorier: autopilot, multifunktionsdisplay (MFD), mobilapplikation – navigationshjälpmedel och mobilapplikation – slutanvändarvänlig.

– Vi är hedrade över att vi blivit utsedda till årets tillverkare, och uppmärksammade för flera av våra produkter och marina applikationer, säger Dan Bartel, försäljningschef för Garmin International, i ett pressmeddelande.

För tredje året i rad har Garmin fått en utmärkelse i kategorin Autopilot för sin Hydrauliska autopilot
GHP Reactor med SmartPump. GHP Reactor är Garmins första autopilotsystem med AHRS teknik och är både enkel att installera och har många smarta funktioner som är enkla att använda.

Garmin tog också hem pris i kategorin Multifunktionsdisplayer. Utmärkelser gick till
GPSMAP 7616, företagets 16-tums multi-touch widescreen plotter designad för dig som kräver hög prestanda, enkel drift och avancerade integrerade funktioner. GPSMAP 7616 är en nätverksplotter som är fullt kompatibel med BlueChart g2 Vision, har stöd för radar, autopilot, instrument, fler skärmar, sensorer, ekolodsmoduler, värmekameror och mycket mer.

Vid årets utmärkelser, har nya kategorier med marina appar lagts till och båda apparna från Garmin vann sina respektive kategorier. Garmin Bluechart Mobile, en ruttplaneringsapp med möjlighet att streama väder, utsågs till bästa appen för navigationshjälpmedel. Och förstapriset i kategorin mobile app för slutanvändare vann Garmin Helm™, en app som gör det möjligt att styra sin plotter från en smartphone eller surfplatta.

Posted in Notiser, Prylar and tagged , , , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>