77zz96rh7nghzvyoqwqn6w

Mängdrabatt på Göta kanal

Varför inte öva på slussandet inför kanalfärden genom Europa här hemma på vår egen kanalväg? Göta kanal inför nu en kundklubb för sina trognaste kunder. Går man kanalen ofta, kommer man att få ett reducerat pris i en stigande skala.

Har man bråttom finns det även en lösning på detta. Köper man Göta kanal Express får man en snabb och exklusiv transport genom kanalen. Detta är dock samtidigt den dyraste produkten i prislistan.

Enligt ett pressmeddelande har Göta kanalsäsongen fått en mycket stark inledning sedan öppningen den 4 maj. Antalet fritidsbåtar, som har valt att gå tidigt på säsongen, har ökat med totalt 27 procent i jämförelse med samma period förra året.

Den mest uppseendeväckande ökningen, 425 procent, utgörs av de båtar, som valt den dyra Göta kanal express.

– Vi är mycket nöjda med att vi, så här långt, har uppnått vårt mål med att bredda säsongen. Vi har gjort förändringar i vår prislista och utvecklat våra olika erbjudanden. Det är oerhört intressant att se att den största ökningen ligger på vår mest unika och högst prissatta produkt, Göta kanal Express. 42 båtar, mot totalt 8 under hela 2014, har hittills valt att få en snabb och exklusiv transport genom kanalen, säger Anders Donlau, vd för Göta kanalbolag.

Posted in Notiser and tagged , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>