Skånska kusten

Skånska kusten föröver!

World Crusing Club arrangerar Östersjöeskader

Engelska World Crusing Club som bland annat arrangerar Atlantic Rally for Cruisers (ARC) tar över organisationen av Baltic 4 Nations Rally kommande sommar. B4N är en två veckors eskader på 370 sjömil som startar och slutar i Köpenhamn. Övriga stopp är Köge, Klintholm, Stralsund, Świnoujście, Nexö och Malmö. Rallyt kommer att hållas 25 juli till 8 augusti.

WCC arrangerar även för andra gången ARC Baltic. Detta är en sex veckor lång eskader med start i Rostock och slut i Kalmar. På vägen blir det stopp i bland annat St. Petersburg, Helsingfors, Tallinn, och Stockholm. En seglats på si så där 1800 sjömil. ARC Baltic startar 3 juli och slutar 16 augusti.

För mer info om B4N klicka här

För mer info om ARC Baltic klicka här

Posted in Notiser and tagged , , , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>