Roderhaveri i Öresund

Sent på tisdagskvällen råkade en tio meter lång segelbåt i sjönöd norr om Domsten i Öresund. Båten som enligt uppgifter från Helsingborgs Dagblad var polskregistrerad fick roderhaveri och besättningen på fem personer räddades av sjöräddningssällskapet. Några skador på besättningen är inte rapporterade. Båten, som på bild på HD:s hemsida verkar bära norsk flagg, var på väg från Oslo till Köpenhamn när olyckan inträffade.

Helsingborgs Dagblad: Segelbåt i sjönöd efter roderhaveri

 

Posted in Notiser and tagged , , , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>