spinlock

Uppblåsbar räddningsväst för barn och ungdom

Spinlock har lanserat en uppblåsbar räddningsväst för barn och ungdomar. Juniormodellen Cento är avsedd för personvikt 20-50kg och finns i färgerna Pacific Blue och Grenadine Pink.

Som alla Spinlocks räddningsvästar är Cento utformad för att vara bekväm, lätt och enkel att använda, den följer axlarnas form och midjebandet justeras enkelt med ett spänne i sidan. Västen har inbyggd livsele, grenband och mjukt fäste för säkerhetslina.

Cento är förberedd för att enkelt kunna kompletteras med sprayhood och PylonTM nödljus. Automatiskt uppblåsningssystem UML Mk 5, 20g CO2-cylinder med Spinlocks unika CRC-behandling (Corrosion Resistant Coating). Säkerhetsklassning 150N, faktisk flytkraft 100N. Produktgarantin utvidgas till 5 år om Cento registreras i Spinlocks program Through Life Support på hemsidan.

Rek pris från 1695:- inkl moms

Posted in Notiser, Prylar and tagged , , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>