Sikaflex

Sikaflex i ny förpackning

För att kunna möta sina kunders behov har Sika förbättrat förpackningssortimentet med den nya 70 ml tuben för limm och fogmassan Sikaflex-291i.

Den nya 70 ml förpackningen gör det lättare att göra de små reparationsjobben då det inte behövs några verktyg som pistol eller skrapa – klipp bara av hatten till lagom storlek, för på medföljande verktyg och börja applicera. Enligt ett pressmeddelande blir det inget spill av material och tuben kan rullas upp hela vägen så att allt lim enkelt kommer ut.

Sikaflex-291i är en universalprodukt som används för generella fog- och tätningsarbeten. Den är idealisk för elastiska fogar. Sikaflex-291i är söt- och saltvattenbeständig och finns i svart, vitt, brunt och grått. Den finns även att tillgå i traditionell 300 ml patron.

Posted in Notiser and tagged , , , .

2 Comments

  1. Köpte en tub och den sprack på försöket att applicera en tunn sträng. Kanske inte så mycket lättare ändå

  2. Fick ett tips av en skeppshandel i Martinique att förvara Sikaflexen i kylen. Följde rådet och vår öppnade sikaflextub är fortfarande fullt användbar efter 3-4 månader. Lite trist att ha tillsammans med livsmedel men med Sika tuberna inslagna i plastpåse funkar det med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>